Kip-tomaat burrito’s

Ingrediënten 

  • 6 tortillawraps (pak)
  • 380 gram kipfilet
  • 2 uien
  • 2 eetlepels olie
  • 40 gram burrito seasoning mix (zakje)
  • 400 gram tomatenblokjes (blik)
  • 75 gram gemalen jonge kaas (zakje 175 g)
  • 200 gram ijsbergsla met tuinkruiden (zak)

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de kipfilets op laag vuur in 20 min. gaar. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui goudbruin. Roer de burrito seasoningmix met kookvocht van de kip (100 ml per 40 g mix) en de tomatenblokjes erdoor en breng aan de kook. Verpak de totrtilla’s in aluminiumfolie en verwarm ze een paar minuten in de warme oven.
Neem kipfilets uit de pan en verdeel met 2 vorken het vlees in stukjes. Schep om met wat peper en zout en doe de kip met de kaas weer in de pan. Schep op elke tortilla een zesde deel van het mengsel. Vouw de zijkanten over de vulling en vouw of rol ze op tot vierkante pakketjes. Halveer deze. Serveer ze per 3 stuks op een bedje van ijsbergsla.

mmmmmm van Marijtje

Print Friendly, PDF & Email

0 comments on “Kip-tomaat burrito’sAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *