Bladerdeeg borrelhap

Benodigdheden (voor 12 hapjes)

  • 3 vierkantje plakjes diepvries bladerdeeg, ontdooid
  • 1 ei
  • 1 flinke eetlepel crème fraîche
  • Vulling kun je eindeloos variëren met bijvoorbeeld
  • Pesto
  • Zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes gesneden
  • Rode ui, gesnipperd
  • Salami, in kleien stukjes
  • Kipfilet, in kleine stukjes
  • Paprika, in kleine stukjes
  • Geraspte kaas
  • Knoflook (geraspt)
  • Sambal
  • Muffinvorm met 12 rondjes

Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Snij de plakjes bladerdeeg in 4 vierkantjes. Doe elk vierkantje in een rondje van een muffinvorm. Schep op de bladerdeeg vulling naar keuze. Bijvoorbeeld ui met salami, pesto met zongedroogde tomaatjes, paprika met kipfilet, net wat je lekker vindt. Kluts het ei met de crème fraîche. Doe in elk rondje een eetlepel van het ei/ crème fraîche mengsel op de vulling. Dek toe met geraspte kaas. Plaats op een rooster in het midden van de voorverwarmde oven en bak 20 minuten.

mmmmm van Esther

image

Print Friendly, PDF & Email

0 comments on “Bladerdeeg borrelhapAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *