Gevulde tomaatjes

Ingrediënten 

  • 16 snoep of andere mini tomaatjes
  • 50 gram geitenkaas
  • 50 gram ricotta
  • 2 plakjes prosciutto, fijn gesneden

Bereiding

Snijd het kapje van de tomaten, hol ze uit en verwijder de zaadjes. Laat ze omgekeerd op een velletje keukenrol uitlekken.

Klop de geitenkaas met de ricotta glad. Voeg de fijn gesneden ricotta toe en breng het mengsel op smaak met een beetje peper. Vul de tomaatjes met het mengsel en klaar! Tot gebruik in de koelkast bewaren.

tip: deze hapjes hebben een fijne, zachte smaak. Als je de hapjes een bite wilt geven, kun je fijn gesneden salami gebruiken in plaats van prosciutto.

mmmmmm van Marijtje

 

Print Friendly, PDF & Email

0 comments on “Gevulde tomaatjesAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *