Kokosbollen met chocolade

Ingrediënten 

  • 170 gram suiker
  • 190 gram geraspte kokos
  • 3 eieren
  • ¼ theelepel zout
  • 1 eetlepel custardpoeder
  • 190 gram pure, witte of melkchocolade, grof gehakt

Bereiding

Meng alle ingrediënten voor het beslag, behalve de chocolade, in een kom. Voeg als laatste de stukjes chocolade toe en laat het mengsel minimaal een uurtje rusten op kamertemperatuur.

Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Maak met natte handen kleine bolletjes van het kokosmengsel en leg deze op de bakplaat. Bak de kokosbolletjes in ongeveer een kwartiertje goudbruin en gaar en laat ze afkoelen op een rooster.

mmmmmm van Marijtje

Print Friendly, PDF & Email

0 comments on “Kokosbollen met chocoladeAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *