Ingredienten
- 125 gram mozzarella (kan ook met geitenkaas)
- 8 sneetjes stevig volkoren brood
- 2 eetlepels truffel-paddenstoelentapenade
- 8 plakken Spianata Romana (of andere lekkere salami)
- 8 gram basilicum (alleen de blaadjes)
- 2 eetlepels boter (op kamertemperatuur)
Bereiding
Snijd de mozzarella in plakken. Bestrijk de sneetjes brood aan 1 kant met de tapenade. Beleg de helft van de sneetjes achtereenvolgens met de mozzarella, salami, het basilicum en weer mozzarella. Dek af met de rest van het brood en druk stevig aan. Besmeer de buitenkanten met de boter. Verhit per twee tosti’s een koekenpan zonder olie of boter en bak de tosti’s op 1 kant op laag vuur in 4 min. krokant. Keer om en bak nog 4 min. Snijd de tosti’s doormidden en serveer direct.
mmmmmm van Marijtje
0 comments on “Tosti truffel-salami”Add yours →