Rocky Road

Ingrediënten 

  • 120 gram boter
  • 40 milliliter golden syrup, ahornsiroop of honing
  • 175 gram pure chocolade, grof gehakt
  • 100 gram melkchocolade, grof gehakt
  • 150-200 gram brosse koekjes, in stukjes gebroken
  • 50 gram mini marshmallows
  • poedersuiker om te bestuiven

Bereiding

Bekleed een vierkante bakvorm van 20×20 centimeter met bakpapier.

Doe de boter en golden syrup in een steelpan en verwarm op een laag vuur tot de boter gesmolten is. Zet het vuur laag en voeg beide soorten chocolade toe. Roer het mengsel goed door tot alle chocolade gesmolten is. Haal de pan van het vuur, weeg 75 gram van het mengsel af en zet dit opzij. Meng door de rest de koekjes en de mini marshmallows.

Doe dit in de bakvorm en druk het licht aan. Overgiet het met het achter gehouden chocoladmengsel en laat de Ricky rond opstijven in de koelkast. Snij de rocky rond in stukjes en bestrooi ze voor het serveren eventueel met poedersuiker.

mmmmmm van Marijtje

 

Print Friendly, PDF & Email

0 comments on “Rocky RoadAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *