Pepernoot-chocorotsjes

Ingrediënten

  • 200 gram melk of pure chocolade, net wat je lekker vindt, in blokjes
  • 100 gram kruidnootjes, grof gehakt
  • 50 gram spekjes of marshmallows, fijngesneden
  • 50 gram witte chocolade

Bereiding

Smelt de bruine chocolade au-bain Marie en meng de kruidnoten en spekjes erdoor. Schep met behulp van 2 eetlepels bergjes op een bakplaat met bakpapier. Druk de bergjes licht aan zodat ze goed blijven liggen. Laat de pepernootrotsjes een half uurtje drogen op een koele plaats. Smelt vervolgens de wittte chocolade au-bain Marie en sprenkel de chocolade met een vork over de rotsjes. Laat nog 30 minuten drogen voor het serveren.

mmmmmm van Marijtje

 

Print Friendly, PDF & Email

0 comments on “Pepernoot-chocorotsjesAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *