Ontbijtomelet met tofu, noten en honing

Ingrediënten ( voor 4 personen)

  • 200 gram tofu, naturel, verkruimeld
  • 4 eieren
  • 2 eetlepels melk
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepels gemengde zaten en pitten
  • 50 gram hazelnoten, grof gehakt
  • 1 eetlepel geraspte kokos
  • 1 theelepel boter
  • vers fruit naar keuze

Bereiding

Maal de tofu met de eieren, melk en honing in een blender of keukenmachine. Rooster de pitten, hazelnoten en kokos in een droge, hete koekenpan tot het mengsel geurt. Schep dit door het eimengsel. Verhit in dezelfde koekenpan de boter tot deze bruist en giet het eimengsel erin, eventueel in 2 gedeeltes. Laat stollen tot een dikke omelet (vuur niet te hoog). Snij door en serveer direct. Lekker met vers fruit, en beetje geraspte kokos en een straaltje honing.

 

mmmmmm van Marijtje

Print Friendly, PDF & Email

0 comments on “Ontbijtomelet met tofu, noten en honingAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *