Bagel met kip-samba salade

Ingrediënten

  • Een halve komkommer
  • 1 bosuitje
  • 200 gram gesneden spitskool
  • 1 eetlepel witte wijn azijn
  • 4 afbak bagels
  • 175 gram Johma kip-samba salade
  1. Halveer de halve komkommer in de lengte en snijd in dunne plakken. Snijd de bosui in ringetjes en meng met de komkommer, spitskool en azijn. Breng op smaak met peper. Snijde de bagels overlangs doormidden en rooster beide helften 3-4 minuten in de broodrooster.
  2. Verdeel de spitskool-komkommersalade over de onderste helft. Verdeel hierna de kip-samba salade over spitskool-komkommersalade. Dek af met de bovenkant van de bagel en serveer direct.

mmmmmm van Marijtje



Print Friendly, PDF & Email

0 comments on “Bagel met kip-samba saladeAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *